Postery on-line 2025
Zde jsou zveřejněny postery, jejichž autoři zvolili typ prezentace on-line. Po kliknutí na obrázek posteru se otevře nové okno s posterem ve vyšším rozlišení.
P1 Czech Journal of Food Sciences - international open access peer-reviewed journal
Náglová Z.
Czech Journal of Food Sciences, Praha
P2 Infrastruktura METROFOOD-CZ – odborná pomoc v oblasti zemědělství, kvalitních a bezpečných potravin a výživě
Novotná P., Gabrovská D., Laknerová I., Rysová J., Urban M., Kouřimská L., Hajšlová J.
CARC | ČZU v Praze | VŠCHT Praha
P3 Laboratorní mlecí pokus pro vybrané odrůdy pšenice seté a špaldy
Švec I., Dvořák P., Skřivan P., Rýparová Kvirencová J., Hajšlová J., Hrbek V.
VŠCHT Praha | ČZU v Praze
P4 Možnosti využitia cícerovej múky pri výrobe pšeničného chleba z hľadiska kvality a prijateľnosti výrobku
Zetochová E., Gavurníková S., Vollmannová A.
NPPC Piešťany
P5 Klíčiace zrná: Nutričný potenciál v obilninách
Havrlentová M., Nemcová E., Gerges P., Nemeček P.
UCM v Trnave | NPPC v Piešťanoch | Université Clermont Auvergne, FR
P8 Senzorická přijatelnost kávy balené v jedlých filmech s kávovou sedlinou: Inovativní přístup k udržitelnému obalovému designu
Tauferová A., Kotianová D., Pencák T., Dordevic D., Tremlová, B., Budina J., Kovtun V.
VETUNI Brno
P9 Vliv skladování na fyzikálně-chemickou stabilitu a aromatický profil lyofilizované kávy se smetanou
Trenzová K., Diviš P., Knapovská P., Malíšek J., Szotkowski M.
VUT Brno | Univerzita obrany Brno
P10 Přírodní vs. syntetické: Jak brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus L.) ovlivňuje kvalitu želé cukrovinek
Knapovská P., Vítová E.
VUT Brno
P12 Vývoj brownie s vysokým obsahem bílkovin pro vojenské a nouzové přídělové systémy
Szotkowski M., Škarecký A., Malíšek M., Trenzová K., Křištofová K.
Univerzita Obrany, Brno
P13 Vliv alternativních sladidel a makové mouky na glykemický index a senzorickou přijatelnost sušenek
Havlová L., Klimovičová R., Tauferová A., Pečová M., Tremlová B.
VETUNI Brno
P15 Použití ochranných kultur při výrobě sýrů
Kalhotka L., Kouřil P., Zemanová J., Jůzl M.
MU v Brně
P16 Možnosti využití zbytků po filetování kapra obecného: Hodnocení kvality mechanicky oddělené svaloviny
Zelenková A., Šístková I., Čížková H.
VŠCHT Praha
P17 Carcass characteristics and meat quality of duck from conventional and organic rearing systems
Abdullah F.A.A., Bursová Š.
VETUNI Brno