Postery on-line 2025

Zde jsou zveřejněny postery, jejichž autoři zvolili typ prezentace on-line. Po kliknutí na obrázek posteru se otevře nové okno s posterem ve vyšším rozlišení.

P1 Czech Journal of Food Sciences - international open access peer-reviewed journal
     Náglová Z.
     Czech Journal of Food Sciences, Praha

Czech Journal of Food Sciences

P2 Infrastruktura METROFOOD-CZ – odborná pomoc v oblasti zemědělství, kvalitních a bezpečných potravin a výživě
     Novotná P., Gabrovská D., Laknerová I., Rysová J., Urban M., Kouřimská L., Hajšlová J.
     CARC | ČZU v Praze | VŠCHT Praha

Infrastruktura METROFOOD-CZ

P3 Laboratorní mlecí pokus pro vybrané odrůdy pšenice seté a špaldy
     Švec I., Dvořák P., Skřivan P., Rýparová Kvirencová J., Hajšlová J., Hrbek V.
     VŠCHT Praha | ČZU v Praze

Laboratorní mlecí pokus pro vybrané odrůdy pšenice seté a špaldy

P4 Možnosti využitia cícerovej múky pri výrobe pšeničného chleba z hľadiska kvality a prijateľnosti výrobku
     Zetochová E., Gavurníková S., Vollmannová A.
     NPPC Piešťany

Možnosti využitia cícerovej múky pri výrobe pšeničného chleba

P5 Klíčiace zrná: Nutričný potenciál v obilninách
     Havrlentová M., Nemcová E., Gerges P., Nemeček P.
     UCM v Trnave | NPPC v Piešťanoch | Université Clermont Auvergne, FR

Klíčiace zrná: Nutričný potenciál v obilninách

P8 Senzorická přijatelnost kávy balené v jedlých filmech s kávovou sedlinou: Inovativní přístup k udržitelnému obalovému designu
     Tauferová A., Kotianová D., Pencák T., Dordevic D., Tremlová, B., Budina J., Kovtun V.
     VETUNI Brno

Senzorická přijatelnost kávy balené v jedlých filmech s kávovou sedlinou

P9 Vliv skladování na fyzikálně-chemickou stabilitu a aromatický profil lyofilizované kávy se smetanou
     Trenzová K., Diviš P., Knapovská P., Malíšek J., Szotkowski M.
     VUT Brno | Univerzita obrany Brno

Vliv skladování na fyzikálně-chemickou stabilitu a aromatický profil lyofilizované kávy se smetanou

P10 Přírodní vs. syntetické: Jak brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus L.) ovlivňuje kvalitu želé cukrovinek
     Knapovská P., Vítová E.
     VUT Brno

Přírodní vs. syntetické

P12 Vývoj brownie s vysokým obsahem bílkovin pro vojenské a nouzové přídělové systémy
     Szotkowski M., Škarecký A., Malíšek M., Trenzová K., Křištofová K.
     Univerzita Obrany, Brno

Vývoj brownie s vysokým obsahem bílkovin pro vojenské a nouzové přídělové systémy

P13 Vliv alternativních sladidel a makové mouky na glykemický index a senzorickou přijatelnost sušenek
     Havlová L., Klimovičová R., Tauferová A., Pečová M., Tremlová B.
     VETUNI Brno

Vliv alternativních sladidel a makové mouky na glykemický index a senzorickou přijatelnost sušenek

P15 Použití ochranných kultur při výrobě sýrů
     Kalhotka L., Kouřil P., Zemanová J., Jůzl M.
     MU v Brně

Použití ochranných kultur při výrobě sýrů

P16 Možnosti využití zbytků po filetování kapra obecného: Hodnocení kvality mechanicky oddělené svaloviny
     Zelenková A., Šístková I., Čížková H.
     VŠCHT Praha

Možnosti využití zbytků po filetování kapra obecného

P17 Carcass characteristics and meat quality of duck from conventional and organic rearing systems
     Abdullah F.A.A., Bursová Š.
     VETUNI Brno

Carcass characteristics and meat quality of duck from conventional and organic rearing systems

 

Design provided by Free Website Templates.