Program úvodního bloku přednášek

Aleš Rajchl, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze: Reformulace potravin - výzva (nejenom) pro potravinářský průmysl.

Magdalena Hrabcová, Potravinářská komora ČR: Programy Potravinářské komory ČR k reformulacím potravin.

Josef Kameník, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno: Reformulace masných výrobků – módní trend nebo oprávněný požadavek?

Jiří Brát: : Tuky a reformulace, kde to má smysl?

Pavel Dlouhý, 3. lékařská fakulta UK, Praha: Je tuk ve výživě (ne)přítelem?

Michal Anděl, 3. lékařská fakulta UK, Praha: Proč snížit příjem sacharidů ve výživě a jejich obsah v potravinách.

Jana Blecherová, Nestlé CZ, s.r.o.: Snižování obsahu cukrů z pohledu výrobce.

Václav Bozděch, Ahold Czech Republic: Reformulace potravin – vliv soli na kvalitu pekařských výrobků.

Důležité informace o symposiu

Vložné na symposium (tj. konferenční poplatek a stravné) činí 3550 Kč pro členy ČSCH a 3850 Kč pro ostatní účastníky. Podrobnější předběžné informace o organizaci a průběhu symposia, ubytování a dopravě autokarem z Prahy do Skalského Dvora a zpět najdete zde. Pro získání informací týkajících se účasti firem a firemních prezentací kontaktujte, prosím, organizátory (viz Kontakty).

Termín konání

Symposium se bude konat ve dnech 27. - 29. 5. 2019.

Místo konání

Symposium se bude konat na tradičním místě - Hotel Skalský Dvůr, Lísek 52, Bystřice nad Pernštejnem.

Odkaz na mapu.

Program

Program symposia najdete zde.

Soutěž o nejlepší posterové sdělení

Autor oceněného posteru získá volný vstup na příští ročník.

Sborník souhrnů sdělení

Sborník souhrnů sdělení ze XLIX. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin naleznete zde.

Sborník příspěvků 2019

Sborník příspěvků z XLIX. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin naleznete zde.

Nejlepší plakátové sdělení 2018

Cenu "CzechFoodChem Award 2018" získala Viera Jelemenská, pracovnice NPPC, Výskumného ústavu potravinárského v Bratislavě, s kolektivem autorů za posterové sdělení na téma "Sušené výlisky rakytníka v cereálnom pečive". Blahopřejeme!

 

Design provided by Free Website Templates.